Vi tror att kvinnor

Som jag har berört någon annanstans på denna sida, så kvinnor är således mycket engagerad i impotens problem, och det är inte bara mannen som "drabbas" under sådana problem.

Men jag tror att många män har många fortwistede bilder av vad kvinnors relationer till erektil dysfunktion är, så därför kommer jag bara avslöja några av de åsikter och fördomar här. Naturligtvis, du kan inte generalisera för alla kvinnor i världen, eller bara I Danmark, men jag kan säga vad min åsikt är, när jag pratar med mina väninnor om problemet.

Myt #1: Vi släppa killen om han inte kan få upp det att stå en enda kväll

Nej, naturligtvis inte. Om du inte kan få upp det att stå en enda natt, så det är ju lite irriterande, om du bara hade sett fram emot ett bra shag, men det ändrar därför inte våra känslor för en kille. Om vi är galna nog med en kille, så du behöver mer för att slå oss ut. I sin tur, om det är en slumpmässig one-night-stand och du kan inte få stå upp, så ska du nog inte förvänta sig att få samma flicka tillbaka hem nästa helg. Men helt ärligt, det också spelar ingen roll. Du kommer förmodligen inte sätta dig själv i position igen, kommer du?

Myt #2: Alla kvinnor har upplevt en kille som inte kunde utföra

Nej, alla kvinnor inte provat, men många har. Eftersom det är ett ganska vanligt problem, så som stöter förmodligen på det på en gång i sitt liv.

Myt #3: Inställning om hela scenen har en stor betydelse

Hörs! En kille som inte kan få upp den och stå och är riktigt olycklig om det, är för bummer! Så möter du i trubbel, så ta det som en man och tillfredsställa henne på andra sätt!

Myt #4: Kvinnor tror att det är dem, det är något fel med den

Ja, jag tror att en hel del kvinnor. Därför är det ganska viktigt att vara öppen om det, så finns det inga missförstånd. Du kanske vill. säg att du tycker att hon är naughtiest du någonsin har sett, och kan därför ha varit en liten "överväldigad" av situationen. Om du vill se den tjejen igen, så du kan komma ihåg att se till att ringa eller skriva till henne dagen efter, så hon förstår att hon vill se henne igen.

Myt #5: Kvinnor att berätta för sina väninnor allt

Ja, det gör de! Många kvinnor berättar för sina väninnor allt. Och den bistra sanningen är att om du har tagit en tjej hem, och kan inte tillhandahålla de varor, och det är bara ett one-night stand, så kommer dina flickvänner definitivt höra om det. Om det är mer än ett one-time upplevelse, så hon kommer förmodligen att försöka skydda dig, och kommer därför inte att berätta om det, eller åtminstone göra det på ett sätt att få förståelse snarare än att bara tala om det som en rolig historia. Ja, det är fakta.

Men man ska inte misströsta om du har haft problem med en natt med en random tjej. Så, vet du trots allt inte hennes väninnor, och då kan det mycket väl vara spelar ingen roll.

Om du är i ett förhållande, ja, så det är inte precis något som kvinnor pratar så mycket om, men de håller det för sig själva. Men ju mindre det är en återkommande händelse, så söker kvinnor nämligen råd från sina flickvänner, för att få problem "fast".