Problemet Med Impotens Hos Män

Många män upplever problem med att bibehålla eller att få erektion. Det är faktiskt ett problem som ofta drabbar män över hela världen. Medan de flesta fall av erektionsproblem går bort, uppleva vissa män regelbundet problem med impotens. Män med denna typ av problem har av vad som är känt som erektil dysfunktion.

Erektil dysfunktion, även om det anses vara svårt att behandla i det förflutna, har nu fler alternativ för behandling av män för att prova. De flesta av de nyare behandlingar för detta särskilda villkor är, sade att hjälpa till " att kraftigt förbättra mäns liv genom att återställa sin förmåga att upprätthålla och / eller för att uppnå en erektion för en bättre sexuell prestation.

Erektil dysfunktion, som den upplevs av olika demografi

Erektil dysfunktion definieras som oförmåga att få erektion som är tillräckligt för att engagera sig i tillfredsställande samlag." ED kan påverka män som hindrar deras förmåga att få erektion eller att behålla det genom samlag. Medan vuxna män är mer mottagliga för att uppleva ED, är många äldre och yngre män är också benägna att utveckla erektionsproblem.

Yngre män

Den vanligaste orsaken av erektil dysfunktion hos yngre män är ångest, som kan definieras som en avgränsad nervositet om att delta i samlag. Deras ångest kan vara driven av utsikten av rädsla för sina sexuella prestationer, rädsla för att orsaka graviditet eller med hjälp av skydd (kondom).

Medelålders män

Den vanligaste orsaken till erektionsproblem hos medelålders män, stress, skuld och möjligheten att vara övertid, eftersom många av männen i denna demografi är föremål för arbetet på en nästan konsekvent sätt under året. Stress kan påverka deras totala moralen och sedan hämma deras sexuella prestation.

Några medelålders män att utveckla sjukdomstillstånd som kan hämma deras sexuella prestanda, bland annat diabetes. Konsumtion av droger och / eller alkohol kan också orsaka kvinnor att uppleva ED, som ämnen såsom nikotin sägs att " påverka förträngning av blodkärl i penisområdet.'

Äldre män

Erektil dysfunktion är faktiskt vanligare hos äldre män för en rad faktorer. Trots detta, är att minst 70 procent av män över 65 år är sexuellt behöriga.

Den främsta orsaken till äldre män upplever ED är förträngning av blodkärlen i penis, vilket sker i ålderdomen. När blodkärlen i penileområdet kan störa när de blir gamla, det kan potentiellt hämmar en människas förmåga att få och behålla en erektion. Medan vissa män utveckla erektil dysfunktion som en följd av hormonella obalanser, är det i slutändan ett tillstånd som sällan förekommer i de flesta män.