Köp Propecia Piller För Håravfall

Det är kliniskt bevisat för att stoppa ytterligare förlust för 83% av användarna och 48% av användarna att växa bara genom att ta ett piller varje dag. För unga män, som har misslyckats med att förhindra håravfall i alla typer av behandling generisk Propecia erbjuder ett stort hopp.

Propecia är varumärket läkemedel finasterid, och det är den syntetiska androgener. Det var ursprungligen godkänts av FDA för behandling av godartad prostataförstoring och, senare, har FDA godkänt för behandling av manliga mönster skallighet 1997 med namnet Propecia.

Mekanismen av Propecia

Testosteron är inte bara produceras i testiklarna, men även i ductless körtel, adrenalin. Vissa kemikalier (5-alfa-reduktas) som produceras i levern förhindrar metabolism av testosteron till att förlänga livet. I vissa vävnader, såsom hårbotten, och prostata testosteron omvandlas till DHT, som är en kraftfull androgen. Så en 5-alfa-reduktas förbättrar androgena effekter av testosteron i dessa vävnader. Propecia (finasterid) hämmar 5-alfa-reduktas, blockera omvandlingen av testosteron, vilket gör den androgen effekt på hårbotten för att behandla håravfall på rot! I prostatacancer hämning av 5alpha reduktas reducerar prostatavolym verkar positivt för att förbättra situationen för godartad prostataförstoring.

Hur gör du:

För behandling av manliga mönster skallighet, är det viktigt att hantera Propecia konsekvent. Vanligtvis en dos av 1 mg per dag är föreskriven, men det måste tas, utan avbrott för en enda dag. Det är det inte, om det hoppas en dag, och dosen är dubbelt nästa dag, och å andra sidan det kan vara skadligt. Eftersom läkemedlet påverkar den hormonella balansen i kroppen behöver för att vara konsekvent i att använda Propecia.

Shedding Hår är Normalt

När läkemedlet börjar agera, kommer du se att håret trillar efter kursstart. Det är en normal process, där nya cykel kommer att få dig frisk tillväxt och många antar att deras situation förvärras. I själva verket är det ett tecken på att läkemedlet fungerar och kallas skingra fas.

En annan faktor som bör tas, är att Propecia kan ta lång tid att visa resultat för vissa. Ibland kan det ta ett helt år för att stoppa håravfall. Med statistik som tyder på framgång i 83% framgång, det lönar sig att hålla systemet igång tills du nå framgång och tillväxt. biverkningar

Propecia har många biverkningar, främst bland dem är impotens och erektil dysfunktion och smärta i testikeln. Försiktighet bör iakttas vid användning och måste hållas bort från gravida kvinnor.