Erektil Dysfunktion Vakuumpump

Vakuumpumpar är enheter som är lämplig för erektil dysfunktionsbehandling hos män över 30 år. Detta icke-komplicerade system för att lösa ett mycket allvarligt problem med sexuella relationer, som lider av erektil dysfunktionsproblemer. Oförmågan att ha ett hälsosamt sexliv påverkar båda parter, och när du kommer tillbaka till normal sexuell funktion med en vakuumpump, kommer du att kunna att förnya intim förbindelse med din partner.

Vakuumpumpar, liksom andra behandlingar av erektil dysfunktion, inte lösa problem med orgasm och utlösning eller brist på lust för sex. Men den här enheten kommer lätt att reparera din förmåga att få och behålla en erektion tillräckligt länge och tillräckligt stark för att behaga dig själv och din partner.

Vakuumterapiudstyr (även kallad penispumper) är nyttig och användbar i de fall där läkemedel som Viagra, inte fungerar, och det finns inget behov av att utföra en operation. Vakuum pump används i kombination med vakuumkonstruktion, medan pumpen används för att skapa en erektion; indsnævringsindretningen används för att upprätthålla det.

Vakuumanordninger som används för behandling av olika former av erektil dysfunktion (som f.ex. Att inte kunna få erektion, inkonsekvent förmåga att få erektion eller möjligheten att bara ha korta erektioner) i vilken ålder, vilket kan bero på olika orsaker (såsom droger biverkningar, sjukdomar eller skador).

Vakuumpumpar används i stor utsträckning av män som lider av erektil dysfunktion, och anses vara mycket säkert och mycket framgångsrikt när det gäller att ge tillfredsställelse för båda parter sexuell aktivitet. Det är särskilt vanligt bland patienter som har genomgått en prostatakirurgi, och som har allvarliga former av erektil dysfunktion (bestäms av oförmåga att få nattlige erektion).

Vakuumpumpar som har godkänts av Amerikanska Food and Drug Administration och består av kaffe-och objekt. Den första delen är en plast cylinder, där en penis är placerad. Den andra delen är en pump, som drar en in luft i cylindern och skapar ett vakuum. Vakuumet kommer då att flödet av blod till penis, vilket då naturligtvis att förlängas, som det skulle under en normal erektion. En komprimeringsring är det tredje elementet, och är oftast gjort av mjukt gummi material eller kisel och sätta på penis, som inte orsakar obehag.

Vanligtvis, när du beställer vakuumpumpeanordning, får ett antal indsnævringsringe och kommer att kunna hitta den som passar exakt din storlek. När en indsnævringsring är placerad på botten av en penis, ta penis ur plastcylinderen.

Fortrængningsringen förhindrar blodudstrømning från penis och tas bort efter samlag.

De vibrationsdämpande gummi ring bör i allmänhet inte placeras på en penis längre än en halvtimme för att inte orsaka skador på penisårer och artärer. Kondomer kan användas i kombination med en konnektionsring, eftersom ringen inte ger någon skada på penis och ger obehag under samlag.

Vakuumpumpar är oftast manuellt och arbetet med att skapa ett vakuum runt penis, vilket orsakar blodflödet och ger erektion. Erektil vakuumpumpar är helt säker och har inga motsägelser för deras användning. Ingen av erektil dysfunktionsmedicin är lika effektiv som vakuumpumpeanordningen, som piller, injektioner och andra ED behandlingar som oftast bara ger upp till 70% av de framgångsrika fallen, medan du med 100% garantier på att få en erektion med vakuumpumpenheder.

En annan fördel med att använda vakuumpumpeanordninger är att när du använder det för en lång tid, kommer du att kunna öka storleken på penis, både omkrets och längd, som penis successivt sträckte sig av vakuum och overpumpes med blod.

Vakuumpumpenhederne är ganska dyra, men du bör ha i åtanke att detta är en engångsföreteelse, som garanterar att du har ett hälsosamt sexliv under många år.